Om oss

Jag som driver Lilla Hund- och katthotellet heter Linda Hall och är diplomerad Hundfysioterapeut och Hunddagis/pensionat föreståndare.

Jag är uppväxt med hund och när jag flyttade hemifrån skaffade jag och min man vår första dobermann, efter den följde ytterligare två. En aktiv och krävande men samtidigt jätterolig ras. 

Idén med att starta ett hundpensionat dök upp när vi behövde passning till vår egen hund. Vi letade då efter ett pensionat som kunde erbjuda en lugn miljö, mycket sällskap, varmt och skönt inne och helst inte ha så många platser. Det visade sig att det inte var det lättaste att hitta något som motsvarade våra förväntningar.

Tanken med mitt pensionat är därför att det ska hållas i liten skala för att hundarna ska få en så lugn och trevlig vistelse som möjligt. Det ska finnas tid för var och en, det ska inte bara vara en förvaring tills husse och/eller matte hämtar igen.

Jag är noga med att hundarna mår bra och trivs när de bor hos mig, gör de inte det bör de inte vara här igen. Dels för deras egen skull men även för de andra hundarnas välmående.

Jag är ju också väldigt förtjust i katter så därför finns här numera även ett katthotell. Det kan du läsa mer om här: Katthotellet.